01.04.21

Velkommen til Kennel Carve Canem

Interessert i kurs eller atferdskonsultasjoner ? Se her (link)

Denne siden blir ikke så ofte oppdatert som tidligere, følg oss på kennel Carve Canem på facebook for daglige oppdateringer

Euasiervalper planlegges 2022

Ingen tollervalper planlagt før tidligst 2023

Jeg får daglig veldig mange henvendelser, og det er utrolig koselig :) Det å ha et valpekull krever mye tid og arbeid, samt en må vente på løpetid, det skal passe inn i familielivet, jobb og hundens velferd. Om det passer inn i hverdagen vår, har jeg 0-2 valpekull i året, slik jeg får tid til å følge godt opp valpene og de nye familiene. En får aldri "nok valper" i et kull da det er veldig mange som ønsker seg et nytt familiemedlem. Håper for forståelse det kan ta tid å svare alle som tar kontakt, og jeg kan ikke ta imot flere på venteliste per nå. Da det er så innmari mange som allerede venter på valp. Jeg vil gjerne bli godt kjent med dere nye familier, ha gode samtaler over telefon og etterhvert møtes. Da er det lettere finne den valpen som vil passe inn i din familie. Vet en helst skulle nok hatt valpen igår, når en først bestemmer seg, men en valp er ikke bestillingsvare og en må regne med en del ventetid på få sitt nye familiemedlem i hus :)

Tålmodighet er virkelig en dyd i vente på sitt nye familiemedlem, kontakt oppdrettere på listen til raseklubben. Ikke fall for fristelsen å kjøp valper som faller utenfor listen da desse kan være etter foreldre som ikke følger helsekrav og retningslinjer. Det har vært en del svindel via finn.no, møt alltid oppdretter, mor til valpene og valpene etter dem er født før du inngår en avtale om kjøp av valp.

 


Kontakt meg på telefon eller epost for en hyggelig hundeprat
Beathe Pilskog, Kyrkjegt 43, 6065 Ulsteinvik
kennel@carvecanem.no +47 900 97 132

Hvordan forebygge redsel og fobi mot lyd (nyttårsaften link)

Min CV (link)

Min youtube-kanal - videoer av hundene,valper og trening (link)

 

 

 

 

 

 

 

Enya, Aimee, Eccho, Jasmin & Celia

 

 

Forside

Valpeplaner

Nyheter

Om oss

Kull

Vi minnes

Rasene

Hundene

Våre Champions

Resultater

 

Copyright © Beathe Pilskog