12.05.24

Velkommen til Kennel Carve Canem

Interessert i kurs eller atferdskonsultasjoner ? Se her (link)

Denne siden blir ikke så ofte oppdatert som tidligere, følg oss på kennel Carve Canem på facebook for daglige oppdateringer om kull, resultater og helseresultater

Du kan også følge oss på Instagram @carvecanem og samme brukernavn på snapchat der er det daglige oppdateringer

Valper ventes juni-24 etter Carve Canem Talulla Tira

Eurasiervalper planlegges vår 2025 etter NUCH Carve Canem Taliyah Tessie - ta kontakt på mail ved interesse

Eurasiervalper planlegges vår 2025 etter Carve Canem Qule Qarma


 

 

Jeg får daglig veldig mange henvendelser, og det er utrolig koselig :) Det å ha et valpekull krever mye tid og arbeid, samt en må vente på løpetid, det skal passe inn i familielivet, jobb og hundens velferd. Om det passer inn i hverdagen vår, har jeg 0-2 valpekull i året, slik jeg får tid til å følge godt opp valpene og de nye familiene. En får aldri "nok valper" i et kull da det er veldig mange som ønsker seg et nytt familiemedlem. Håper for forståelse det kan ta tid å svare alle som tar kontakt. Jeg vil gjerne bli godt kjent med dere nye familier, ha gode samtaler over telefon og etterhvert møtes. Da er det lettere finne den valpen som vil passe inn i din familie. Vet en helst skulle nok hatt valpen igår, når en først bestemmer seg, men en valp er ikke bestillingsvare og en må regne med en del ventetid på få sitt nye familiemedlem i hus :)

Tålmodighet er virkelig en dyd i vente på sitt nye familiemedlem, kontakt oppdrettere på listen til raseklubben. Ikke fall for fristelsen å kjøp valper som faller utenfor listen da desse kan være etter foreldre som ikke følger helsekrav og retningslinjer. Det har vært en del svindel via finn.no, møt alltid oppdretter, mor til valpene og valpene etter dem er født før du inngår en avtale om kjøp av valp.

Om du ønsker valp fra kennel Carve Canem, send en utfyllende mail der du forteller litt om dere, om deres ønsker for en hund, hva dere kan tilby en hund. Dere vil da kunne bli satt på ei interesseliste.

Som oppdretter avler jeg på friske og rasetypiske hunder. Hundene skal være gode sosiale familiehunder, slik avkom har de beste muligheter for å bli gode familiehunder. Valpene blir godt sosialisert i tiden der hos oss. For å utruste dem til å bli trygge hunder, bruker jeg puppy culture sitt miljøtreningsprogram. Som gir valpene en god start på livet. Valpene vokser opp i stua, og er en del av vårt daglige liv. Fra valpene er rundt 5 uker starter vi med bilkjøring, utflukter og besøk hos fremmede. Valpene flytter til sine nye familier fra dem er 8-9 uker.

 

Av deg som valpekjøper forventer jeg at du følger opp valpens helse, forer den på kvalitetsfor og at du har satt deg inn i moderne hundetrening. En hund er et respektert familiemedlem, den skal ikke trenes med fysisk avstraffelse eller tanker om dominans. Du må lese oppdatert hundelitteratur, og gå på kurs hos en hundeskole som trener 100% positivt. Valpen skal trygges og sosialiseres gjennom oppveksten, slik den blir en stabil og trygg voksenhund.

Kontakt meg på telefon eller epost for en hyggelig hundeprat
Beathe Pilskog, Vikebakkvegen 1, 6065 Ulsteinvik
kennel@carvecanem.no +47 900 97 132

Hvordan forebygge redsel og fobi mot lyd (nyttårsaften link)

Min CV (link)

Min youtube-kanal - videoer av hundene,valper og trening (link)

 

 

 

 

 

 

 

Enya, Aimee, Eccho, Jasmin & Celia

 

 

Forside

Valpeplaner

Nyheter

Om oss

Kull

Vi minnes

Rasene

Hundene

Våre Champions

Resultater

 

Copyright © Beathe Pilskog