A-kullet

Født 16.11.07 - 2 tisper og 3 hanner

Etter

Celia av Geehrbacch NUCH Albert av Geehrbacch

Trykk på bildene for å komme til sidene deres der du kan lese mer, og se bilder

Nyfødt - 1 Uker - 2 Uker - 3 Uker - 4 Uker - 5 Uker - 6 Uker - 7 Uker - 8 Uker - Album

HD: A AA: A Patella: 0/0

bestått MH-beskrivelse

HD: A AA: A Patella:0/0

HD: A AA: Patella: 0/0

Øyelyst: Fri

HD:A AA: A Patella: 0/0

 

Vektskjema

Desse to hundene utfyller hverandre ganske bra. Albert er av de mindre litt kraftige hannhundene, og har et veldig godt gemytt. Han er veldig rolig, og godtar det meste av både folk og dyr. Han er det best bedaglige vesen du møter på, og har et veldig tydelig språk. Albert har vist seg å være en veldig fin sporhund, så håper han kan gi videre det til valpene.

Celia er ei høy slank tispe, som er en mer aktiv type enn Albert. Hun er veldig rolig innendørs, men er full av futt ute. Ingenting å si på gemyttet hennes heller, er mer av den typen som observerer før hun går bort og hilser på nye folk. Celia elsker å kose, hun kan ligge på fanget om hun får lov,og kose dagen lang. Siden Celia er mer aktiv og oppfinnsom er hun super og trene med, tror valpene kan bli gode hunder til å bruke i lydighet/agillity om de arver de fra sin mor.

Siden begge hundene bor hjemme hos meg, vet jeg hva jeg bruker når jeg parrer desse to hundene. Får valpene litt fra både mor og far, blir det noen herlige valper :)

Mor og far hviler alt de kan før de små kommer til verden! :)

Forside

Valpeplaner

Nyheter

Om oss

Kull

Vi minnes

Rasene

Hundene

Våre Champions

Resultater

 

Copyright © Beathe Pilskog